About me

PlayPause
Slider

Dennis: ik ben op 9 februari 1978 geboren in Lathum, een ijsseldorpje in de provincie Gelderland. Na mijn VMBO opleiding Elekrtotechniek en 2 jaar MBO Electronica. Ben ik de hotelschool gaan doen.

Een ernstig ongeluk: InSeptember 1990 heb ik een ernstig ongeluk gehad ik ben aangereden door een auto die met 140 kilometer per uur reed. Het ongeluk had een gebroken been, arm/schouder en hersenschudding tot gevol. Een opame van ruim 7 weken in het ziekenhuis en een revalidatie process van ruim een jaar. Maar ik heb mijn schooljaar was net begonnen op het VMBO gewoon gehaald.

Naast mijn studie had ik een bijbaantje in 1998 bij Van der Valk achter de bar/drankenbuffet het groeide uit dat ik 10 jaar voor Vander Valk in 4 hotels heb gewerkt in diverse functies en als laatse bij Van der Valk Hotel Nuland als Operations Banqueting Manager.

Na 10 jaar bij Van der Valk ben in gaan werken bij Hotel De Gouden Karper in Hummelo. Een leerzame ervaring en een bedrijf waar ik 12,5 jaar heb gewerkt.

In februari 2014 krMaar de zware chemo’s en behandelingen hebben er wel voor gezorgd dat ik naar 5 jaar “schoon” ben verklaart.eeg ik te horen dat ik een ver gevorderde vorm van kiemcelkanker had. Met een overlevingskans van 40% na 10 jaar. Een periode van 4 maanden met zware chemokuren en een zware operatie in het Radboudumc volgde. Maar de zware chemo’s en behandelingen hebben er wel voor gezorgd dat ik naar 5 jaar “schoon” ben verklaart..

Sinds 2019 werk ik bij Golfplatz Borghees. 2019 is ook het jaar geweest dat mijn ouders binnen 33 dagen achterelkaar zijn overleden.

Creativiteit is een van mijn sterkste krachten,

ik vindt het leuk om dingen te onderzoeken en te kijken of iets net even anders kan.


Want omgaan met mensen, organiseren en mensen naar de zin maken is echt mijn ding!


Mijn mening en/of raadgeven of je die nu wilt horen of niet is iets wat ik graag doe.

Net als het luisteren naar andere. En mij voor meer dan 100% ergens voor inzetten.

Contact
close slider

Contactgegevens:

Voor vragen kunt u een email sturen naar:
Email: email@elting.net
of maak gebruik van het contactformulier hieronder:

ZakelijkPersoonlijk

× Contact via whatsapp...